SpartaNova

Wil je dit sportseizoen nu echt klachtenvrij en op de top van je kunnen presteren?

Dan ben je bij Fysioconnect in Oud-Beijerland op het goede adres. Wij maken hiervoor gebruik van SpartaNova.

“Analyseren waar je sterke punten liggen en waar de punten liggen om te verbeteren”

SpartaNova is een online platform

SpartaNova in het kort?

SpartaNova is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke literatuur en is gericht op de sporter die het maximale uit zichzelf wil halen. Door middel van een aantal testen wordt er op een gestandaardiseerde manier een analyse gemaakt van het gehele lichaam en zo komen de zwakke schakels naar boven. Het kan ingezet worden als preventie ter voorkoming van klachten, maar ook tijdens de revalidatie van een blessure of om een trainingsschema te monitoren. Na afloop van het onderzoek krijg je een volledig rapport mee, waarin je de gemaakte analyse volledig kunt inzien.

De fysiotherapeuten van Fysioconnect hebben een specialistische opleiding in Gent gevolgd om deze kennis in te kunnen zetten bij iedere (top)sporter. Hiermee zijn wij de enige fysiotherapiepraktijk in de Hoeksche Waard en omstreken die gebruik kan maken van deze geavanceerde testprocedure.

Snel een afspraak maken?

Schrijf je dan in via ons patiëntportaal en maak een afspraak. Ben je al ingeschreven? Dan kan je gewoon inloggen met jouw gegevens.

Wat kost een analyse met SpartaNova?

SpartaNova valt gedeeltelijk onder de fysiotherapeutische behandelingen. Indien je aanvullend verzekerd bent, wordt een gedeelte van de Spartanova testen vergoed.

BASIC                                                                           € 99,-

Een basistest met SpartaNova bestaat uit een intake gesprek waarin de voorgeschiedenis in kaart wordt gebracht en de doelen opgesteld worden. Het belangrijkste is de zogenaamde Performance Screening, waarin we een gestandaardiseerd testprotocol uitvoeren om inzicht te krijgen in jouw fysieke functioneren. Dit is afhankelijk van jouw vraag, sport en eventuele blessures. Op basis van de uitkomsten krijg je een globaal trainingsadvies mee. Je kunt gratis inloggen op ons digitale platform, waar je jouw analyse verder kunt inzien.

PREMIUM                                                                   € 225,-

Wil je meer inzicht krijgen in je eigen functioneren en heb je behoefte aan sturing en begeleiding, dan is de PREMIUM module geschikt voor jou. Het bevat alle aspecten van de BASIC, echter krijg je daarbij een trainingsprogramma op maat waar je zelf mee aan de slag kunt. Na zes weken voeren we een hertest uit om inzicht te krijgen in de behaalde resultaten. Optioneel kan er dan nogmaals een trainingsschema en hertest worden opgesteld volgende zes weken.

EXCELLENT                                                               € 595,-

Wil je het echt goed en serieus aanpakken? Dan is de EXCELLENT module iets voor jou. Het is de perfecte voorbereiding op een sportief doel of nieuw sportseizoen. Dit is de meest uitgebreide module, waarin alle aspecten van de PREMIUM module zijn verwerkt. Hierbij heb je iedere week personal training samen met jouw fysiotherapeut. Na zes weken vindt er een hertest plaats en evalueren we je behaalde resultaten.

Ontdek SpartaNova

Cutting-edge in preventie, revalidatie en training. Ze zetten de wereldstandaard in screening. Evidence-based testing in een online tool. Individuele benadering van elke sporter. Bekijk de bedrijfsvideo van SpartaNova. Heb je nog vragen of wil je vrijblijvend kennis komen maken? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Fysioconnect heeft in totaal 3 behandellocaties.

Openingstijden locaties.

 • Hoofdvestiging Oud-Beijerland
  Maandag:
  Dinsdag:
  Woensdag:
  Donderdag:
  Vrijdag:
  07:30 – 21:00 uur
  07:30 – 18:00 uur
  07:30 – 22:00 uur
  07:30 – 18:00 uur
  07:30 – 18:00 uur
 • Locatie ’s-Gravendeel
  Dinsdag:
  Woensdag:
  Donderdag:
  07:30 – 22:00 uur
  07:30 – 21:00 uur
  07:30 – 21:00 uur

Direct contact opnemen met jouw therapeut.

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.