Werkplekadvies

Hoe gezond is de werkhouding van jouw medewerkers?

Wij geven werkplekadvies aan je medewerkers

Voelen je medewerkers zich na een werkdag stijf of verkrampt waardoor ze hun werk niet meer goed uit kunnen voeren? Dan kan onze bedrijfsfysiotherapeut of ergonoom een werkplekonderzoek uitvoeren om de oorzaken hiervan vast te stellen. Je medewerker krijgt een helder en direct toepasbaar werkplekadvies over de juiste werkhouding. Met dit advies kunnen je medewerkers nek- en rugklachten, zoals RSI, verminderen of voorkomen.

“De perfecte werkplek faciliteert je medewerkers om hun werk zo ontspannen en goed mogelijk te doen”

Wat is een werkplekonderzoek?

Welke werkplekken onderzoeken we?

Een ergonomisch werkplekonderzoek kan op iedere werkplek worden uitgevoerd, van productieomgeving tot kantoor. We maken de klachten van de medewerkers inzichtelijk en bieden een passend werkplekadvies dat meteen toegepast kan worden. Hierdoor kun je direct de klachten verminderen of verhelpen en voorkom je toekomstige klachten bij medewerkers.

Hoe pakken wij het werkplekonderzoek aan?

In een persoonlijke intake met je medewerker(s) bespreken we de hulpvraag. Op basis daarvan bepalen we het doel van het werkplekonderzoek en van het werkplekadvies. Het onderzoek voeren we direct uit en we maken een plan van aanpak dat past bij de specifieke situatie van de medewerker. Op deze manier kunnen klachten effectief aangepakt worden en kunnen we snel een specifiek advies geven. Zo weet je medewerker meteen hoe die zijn werkplek en werkhouding kan verbeteren. De digitale versie van het plan van aanpak wordt na het werkplekonderzoek opgestuurd, zodat de tips altijd terug te lezen zijn.

Wat kost werkplekadvies van Fysioconnect?

De omvang en de kosten van een ergonomisch werkplekonderzoek zijn per situatie verschillend. De kosten berekenen we tegen een vast uurtarief. Wil je weten hoeveel ons kwalitatieve werkplekadvies voor jou kost? Neem dan contact met ons op.

Voordelen van een werkplekonderzoek

 • Je medewerkers krijgen praktisch toepasbare tips;

 • We geven een werkplekadvies volgens de richtlijnen van de ergonomie;

 • Je medewerker is na een werkdag niet stijf of verkrampt;

 • Voor jou als werkgever zijn vitale medewerkers kostenbesparend op de lange termijn;

 • Onze adviezen zijn haalbaar voor iedere organisatie, zowel praktisch, als financieel;

 • We maken een professionele rapportage voor de organisatie.

Wil je meer weten over werkplekadvies voor je medewerkers en hoe je door de proactieve inzet van een werkplekonderzoek kosten kan besparen?

In een persoonlijk gesprek vertellen wij je graag meer over onze aanpak.

Een goede houding

Een goede houding is alleen mogelijk met een goede inrichting van de werkplek. Als werkgever kan je jouw werknemer hierin faciliteren. Bij computerwerkzaamheden gaat het bijvoorbeeld om de hoogte van het bureaublad, de kijkhoek naar het beeldscherm, de instellingen van de stoel en een goede ondersteuning voor polsen en voeten. Door hierop in te spelen draag je als werkgever bij aan een correcte werkhouding voor je medewerkers. Je medewerkers hebben dan minder last van klachten en dit werkt kostenbesparend op de lange termijn. Fysioconnect geeft je medewerkers een duidelijk en direct toepasbaar werkplekadvies voor de verbetering van hun houding.

Neem contact op

Fysioconnect heeft in totaal 3 behandellocaties.

Openingstijden locaties.

 • Hoofdvestiging Oud-Beijerland
  Maandag:
  Dinsdag:
  Woensdag:
  Donderdag:
  Vrijdag:
  07:30 – 21:00 uur
  07:30 – 18:00 uur
  07:30 – 22:00 uur
  07:30 – 18:00 uur
  07:30 – 18:00 uur
 • Locatie ’s-Gravendeel
  Dinsdag:
  Woensdag:
  Donderdag:
  07:30 – 22:00 uur
  07:30 – 21:00 uur
  07:30 – 21:00 uur

Direct contact opnemen met uw therapeut.

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
Fysioconnect